Top2

Ny aftale om slutrengøring af ferielejligheder.

Vi kan i denne region-nord-logo.jpguge glæde os over, at vi har indgået en aftale om slutrengøring af Feriefonden Region Nordjylland fire ferielejligheder i København. Vi starter hurtigst muligt, og måske allerede fra d. 19 marts då.

Besøg feriefondens hjemmeside her: http://www.rn.dk/Service/For-ansatte/Feriefonden

Vi har ligeledes indgået en aftale om hovedrengøring af lejlighederne. Dette omfatter i første omgang kun to af lejlighederne.

Vi er blevet leverandør af Tork Hygiejne produkter.

 

I begyndelsen af 2015, har vi fået en samarbejdsaftale med SCA Hygiene Products A/S. Denne aftale gør Ricatco Ren ApS til forhandler af Tork Advantage Dispenser Program. 

 

Som følge af aftalen, kan vi nu tilbyde alle former for dispensere til brug for aftørringspapir, håndsæber, dufte mm.  Skulle det have interesse kommer jeg gerne forbi, og giver en kort præsentation af dispensere og priser.

 
SCA_Logo.jpgtork_logo_blue_rgb_hr.jpg


facebook

VI ER KOMMET PÅ FACEBOOK

Ricatco Ren ApS er kommet på facebook. det har vi gjort, fordi vi synes, vi har et budskab vi gerne vil dele med alle intereseret.

Vi vil også med mellemrum præsenterer nogle af de opgaver vi har udført, og give gode tilbud med mellemrum. Det eneste du, som besøgende, skal gøre er at synes godt om os på facebook. Du kan med fordel bruge boksen her til højre i margien.

Oliebehandling af kantinegulv.

Vi er blever bestilt, af en af vore kunder, til oliebehandling af kantinegulv. Her er billeder fra før start og undervejs.

Opskuring af gulv

Billed-4
Vi er netop blevet færdig med vores seneste gulv opgave. Opgaven var opskuring af gulv, hos en tandlæge, samt udlægning af 2 lag polish. Vi udførte opgaven over en weekend startende fredag lige efter lukketid.