Top2

Medarbejdernejohn sr

Mit navn er John Nielsen. Jeg er direktør af Ricatco Ren ApS, som følge deraf, har jeg den daglige drift af selskabet samtidig med, at jeg deltager i arbejdet på lige fod med de øvrige ansatte, som er ansat i firmaet.

For, at løse de opgaver der bliver stillet os, har Ricatco Ren ApS ansat en række medarbejdere der hver især opfylder de krav, som vi stiller til vores medarbejdere for, at vi kan bibeholde den høje standard, som vi har.

Motiverede og veluddannede medarbejdere er nøgleordet. Hos os gælder det, at alle har ren straffeattest samt tavshedspligt i relation til vor kunder. Vi forsøger altid, at finde den rette medarbejder til den enkelte opgave, samt sørger for nødvendig oplæring af de pladser vedkommende får, som deres arbejdsplads. Dette gælder både i rengøring, og i indretning af de enkelte pladser.

På siden, 'Ledig stillinger', er der mulighed for, at se om vi har behov for nyt personale. Kan du ikke se punktet under Medarbejdere har vi pt. ingen ledige stillinger.

krav til medarbejdere

For, at løse de opgaver, som bliver stillet os, har vi en række krav og ønsker til dig som medarbejdere for, at vi kan bibeholde den høje standard, som vi har.

Vi ønsker, at du har ren straffeattest, du har tavshedspligt i relation til vor kunder samt at du er motiverede og veluddannede.

For, at du som medarbejder kan yde en høj service skal du være fagligt dygtige samt, motiveret til den opgave du bliver tildelt. Vi forsøger altid, at finde den rette medarbejder til den enkelte opgave.