Ricatco Ren ApS

Rengøring er en tillidssag

BEGYNDELSEN

Vores historie starter tilbage i 1995. Familien bag Ricatco Ren ApS startede med bijobs for, at tjene lidt ekstra til rejser. I en lang årrække har vi således arbejdet med rengøring af børneinstitutioner, klinikker, kontorer mv. Alle opgaver udførte vi i underentreprise.

For nogle år tilbage fik vi så lejlighed til, at udfører nogle større opgaver. Vi fik lavet vores hjemmeside, og efterfølgende gik det stærkt med kontakterne, og en udvidelse af vore aktiviteter var klar.

Vi fik et tilbud om overtagelse af et andet rengørings selskab da den forhenværende ejer, ville på pension. Vi havde udført opgaver for dem i entreprise. Som følge deraf stiftede vi det anpartsselskab, som vi har i dag.

ERFARINGER VI HAR FÅET

Igennem årene har vi arbejdet med mange forskellige opgaver bl.a. almindelig kontorrengøring, rengøring af børneinstitutioner samt rengøring af tandlægeklinikker. Fælles for dem alle er, at arbejdet er forholdsvis nemt men kræver stor omhu, idet ingen på et kontor vil arbejde i et snavset miljø, samt at børn i institutioner til tider kravler rundt på gulvet og putter legetøj i munden, når man besøger en tandlæge forventer man også, at der er klinisk rent.

Ved andre lejligheder har vi arbejdet med hoved- og håndværkerrengøring i forbindelse med ombygninger, flytninger ol. senest ved Alm. Brand flytning og samling af deres aktiviteter på Midtermolen i København.

HVAD KAN VI TILBYDE

Vi kan tilbyde stort set alle former for rengøring. Vi har dog vores specialer, som vist i menuen ‘vor services‘.

Alle viste emner kan kombineres efter ønske og behov men fælles for dem alle er, at vægten på arbejdets udførsel er præget af omhu, påpasselighed og grundighed. Indgåede aftaler vil altid blive overholdt idet vort personale er mødestabile personer. På de enkelte faner kan læses hvad de enkelte services indeholder.

Hvad siger folk

Her er nogle få udsagn fra vores samarbejdspartner i gennem tiden.

Vi har hurtige svar og respondstider! ring/sms på tlf. 28 87 12 61 eller via mail: info@ricatco.dk